Top
NORD10
Carefully Crafted

ZORA RESIDENCE

Zora Residence inseamna bucuria de a trai confortabil la malul marii si reprezinta o contopire frumoasa de concepte care imbina ideea unui camin confortabil cu privilegiile unui hotel luxos.Amplasat în Mamaia Nord, la intersectia Strazii Promenada Navodari cu Strada Hanului, Zora Residence este un imobil modern și spectaculos care cuprinde 30 de apartamente cu destinatie rezidentiala si un hotel de 4 stele cu 84 de camere si facilitati de lux.Nimic nu sta intre tine si mare! La Zora Residence, distanta de acasa pana la plaja se masoara in pasi plini de relaxare si bucurie. Ansamblul rezidential este amplasat chiar langa plaja, in prima linie, si ofera o vedere spectaculoasa spre mare din fiecare apartament.

Status

În construcție

Locație

Mamaia Nord

Prețuri

De la 88.000 €

What You Get

Facilități

Loc de joacă

Piscină

Loc de parcare privat

Increadibly Good

Facilitati premium

Zora Residence inseamna bucuria de a trai confortabil la malul marii si reprezinta o contopire frumoasa de concepte care imbina ideea unui camin confortabil cu privilegiile unui hotel luxos. Prin toate seriviciile si facilitatile pe care le oferim, prin arhitectura spectaculoasa si prin amplasarea privilegiata, chiar langa plaja, te aducem mai aproape de stilul de viata relaxat pe care il cauti.

We create amazing Webflow templates for creative people all around the world and help businesses grow.
Modern & Flexible

COMFORT

Indiferent daca alegi Zora Residence pentru resedinta de vara sau pentru caminul tau permanent, vei castiga bucuria de a trai confortabil la cativa pasi de plaja, de a savura in liniste fiecare clipa petrecuta acasa si de a descoperi zi de zi magia si calmul pe care doar marea le poate transmite.

2 CAMERE
De la 70.000$
3 CAMERE
De la 100.000 $
4 CAMERE
DE LA 150.000$
Descoperă bucuria de a trai confortabil la malul mari.

Conctactează-ne

Îți mulțumim! Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.
Vezi toate proiectele
VEZI PE
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi PE
Instagram
Vezi pe
Instagram