Top
Primavera Campus Constanta-Mamaia pe bulevardul principal poza de exterior
Campus
Carefully Crafted

Primavera Campus

Primavera Campus este amplasat într-un cadru perfect, în imediata apropiere a Universității Ovidius din Constanța, oferind o oportunitate unică de a trăi sau investi într-o zonă dinamică și plină de viață.

Clădirea, construită din cadre și diafragme, este concepută pentru a garanta siguranța și durabilitatea pe termen lung, oferind apartamente spațioase și elegante care satisfac cele mai exigente cerințe și preferințe ale clienților noștri. Mixul perfect de locuințe și spații comerciale asigură un venit stabil pe tot parcursul anului, oferind totodată posibilitatea de a trăi sau investi într-un mediu vibrant, plin de viață și de oportunități.

Primavera Campus oferă acces facil la plaja din stațiunea Mamaia, la doar 15 minute de mers pe jos, precum și la toate facilitățile și atracțiile din zonă, fiind astfel o alegere ideală pentru oricine dorește să trăiască sau să investească într-unul dintre cele mai căutate cartiere din Constanța.

Status

În construcție

Locație

Aurel Vlaicu - Constanta

Prețuri

De la 61.275 € + TVA

What You Get

Facilități

Panoramic View

🏢

Spatii Comerciale

Universitate

Primavera Campus design constructie noua proiect 2023-2024 in Constanta
Modern & Flexible

Unicitate in executie

Primavera Campus va avea o structură mixtă de cadre și diafragme, cu 2 niveluri subterane și 2 clădiri ce vor lucra independent, aceasta fiind o configurație care garantează o clădire sigură în orice situație și cu o durată lungă de viață.

Pentru că ne gândim la viitor, la mediul înconjurător și la costurile viitorilor locatari, am ales cele mai eficiente soluții pentru încălzire/răcire, aport de aer proaspăt și reglarea umidității.Astfel, folosim centrale de bloc moderne, schimbătoare de căldură, panouri solare și panouri fotovoltaice pentru minimizarea costurilor utilităților.

Proiectul va beneficia de un post de transformare dedicat și un bazin cu rezervă de apă de 90m3. Fațada și tâmplăria vor asigura un coeficient de transfer termic foarte mic.

Increadibly Good

Proiect

Primavera Campus este un proiect deosebit, care îmbină armonios eleganța și confortul cu o locație ideală și acces facil la atracțiile din zona Constanței. Cu o construcție modernă și durabilă, acesta oferă apartamente spațioase și luminoase, concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și confort. Indiferent dacă îți dorești o locuință modernă sau o oportunitate de investiție profitabilă, Primavera Campus îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți îndeplini visele și a-ți realiza obiectivele.

Primavera Campus Constanta vedere aeriana intreg proiectul imobiliar
We create amazing Webflow templates for creative people all around the world and help businesses grow.
2 CAMERE
De la 70.000$
3 CAMERE
De la 100.000 $
4 CAMERE
DE LA 150.000$
cumpara sau inchiriaza - NSI Mamaia
Crafted by Elastic THemes
CASA TA DE VACANŢĂ SAU LOCUINŢĂ PERMANENTĂ?

Contactează-ne

Îți mulțumim! Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.
Primavera Campus Constanta-Mamaia pe bulevardul principal poza de exterior
Vezi toate proiectele
VEZI PE
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi PE
Instagram
Vezi pe
Instagram