Top
EXLCUSIVE 
PROPERTY
Carefully Crafted

EXCLUSIVE  PROPERTY

Aproape de mare, eleganta si mentinand arhitectura clasica, una dintre cele mai interesante proprietati din Constanta este pentru prima oara disponibila pentru vanzare. Situata pe strada Tudor Vladimirescu, proprietatea iti atrage atentia prin arhitectura deosebita. Accesul in proprietate este realizat prin portile mari, actionate electric si construite special pentru a mentine aerul clasic al casei.

Status

Finalizat

Locație

Mamaia Nord

Prețuri

780 000 €

What You Get

Facilități

Supraveghere Video

Parcare pazită

Terase Generoase

10 camere

Arhitectura deosebită

Locație exclusivistă

Increadibly Good

ARHITECTURĂ 
MODERNĂ ȘI DURABILĂ

Dispusa pe un teren de 464 mp, casa este desfasurata pe o suprafata de 596 mp si tinand cont de amprenta mare te poti bucura de curtea libera in suprafata de 170 mp si amenajata cu vegetatie matura si frumos intretinuta. Intrarea in casa, scarile impunatoare, usile din lemn masiv si inaltimea peste medie a camerelor, mentin liniile istorice imbinate perfect cu elemente noi pentru a completa necesitatile unei case moderne.

We create amazing Webflow templates for creative people all around the world and help businesses grow.
Modern & Flexible

VACANȚA ȘI STILUL DE VIAȚĂ

Fiecare din cele 10 camere disponibile este generoasa si gandita astfel incat sa confere intimitate.  Bucataria este impresionanta, cu mobilier gandit si comandat special pentru aceasta proprietate si este situata la parterul cladirii cu acces catre terasa privata.  Proprietatea este compusa din 2 corpuri de cladire unite,iar la etajul 2, deasupra corpului B, este o terasa generoasa. Daca esti in cautarea unei case situate intr-o zona presitigioasa din Constanta in care vrei sa regasesti echilibrul intre caracteristicile originale ale unei case cu istorie şi elemente actuale de design, te invit sa ne contactezi pentru a discuta mai multe despre aceasta proprietate

2 CAMERE
De la 70.000$
3 CAMERE
De la 100.000 $
4 CAMERE
DE LA 150.000$
ONLYTHE BEST PROPERTIES

Conctactează-ne

Îți mulțumim! Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.
Vezi toate proiectele
VEZI PE
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi PE
Instagram
Vezi pe
Instagram