Top

Despre noi

NSI MAMAIA

Ce facem?

Am selectat cu atenție cele mai interesante proprietăți imobiliare. Fie că vrei să cumperi, sau să închiriezi un apartament sau o casă, vei regăsi în portofoliul nostru proprietăți unice, validate, puse la dispozitie de cei mai activi si seriosi dezvoltatori. Am cautat proprietatile care intrunesc majoritatea criteriilor de selectie pentru o proprietate de vacanta, iar proiectele prezentate de noi sunt printre cele mai dorite. Nu ne oprim aici si vom aduce in permanenta, in atentia voastra, cele mai noi si exclusiviste proiecte.

Contact
Stylish & Flexible

Procesul de achiziție

Procesul de achizitie propus de noi simplifica tot pentru tine. Selectam impreuna tipologia de proprietate pe care tu o cauti, validam disponibilitatea ei in unul sau mai multe dintre proiectele prezentate si, organizam vizionarile impreuna cu dezvoltatorii in baza unei agende clare, astfel incat sa poti decide rapid care dintre proprietatile prezentate este mai apropiata de cautarile tale.
Principalul nostru scop este ca experienta ta, de in a investi intr-o proprietate pe litoral, sa fie cat mai placuta si simpla. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice informatie legata de proiectele prezentate, cat si cu consultanta in procesul de achizitionare.Ne poti contacta oricand pentru a discuta in detaliu despre tipologia de proprietate pe care o cauti si, te vom ghida catre ea in cel mai scurt timp.

“Colaborez cu NSI de aproximativ 3 ani, iar ultima tranzacție cu ei a fost pentru a achiziționarea unei locuințe de vacantă in Mamaia. Este mult mai ușor atunci cănd le găsești pe toate într-un singur loc."
Robert Toma
Marketing Analyst
Who We Are

Echipa noastră

Dragoș Mavrig

Founder

Sebastian Ungureanu

Managing Partner

Ștefan Bonțescu

Partener
Let's get in Touch
mamaia@nsi.roContact
VEZI PE
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi pe
Instagram
Vezi PE
Instagram
Vezi pe
Instagram